Suntem un birou arhitectură și urbanism din Cluj-Napoca, oferind servicii complete de proiectare în construcții: arhitectură, urbanism, structură, instalații, împreună cu urmărire de șantier și consultanță tehnică și juridică.

În proiecte căutăm obținerea soluțiilor sustenabile, care răspund cerințelor clienților, sunt optimizate funcțional, adaptate cadrului natural, cultural și urbanistic, și sunt eficiente din punct de vedere al resurselor investite.

Abordăm proiectele noastre pornind de la aspirațiile și necesitățile clientului, cărora le căutam cele mai bune soluții în amplasamentul natural și construit existent. Analizăm contextul și identificăm elemente dominante sau particularități valoroase cărora le dăm răspunsuri complementare. Folosind cea mai eficientă schemă funcțională, rezultă planuri simple și compacte, care utilizează la maxim fiecare metru pătrat. Ne detaliem proiectele in 3D cu precizie și atenție la amănunte, raportându-ne permanent la contextul existent, pe care l-am măsurat din teren.

Ne place când clădirile noastre intră in dialog cu casele interesante din vecinătate. De aceea respectăm tipologiile specifice și contextul în care ne inserăm, venind cu o abordare contemporană, în care materialele și tehnicile moderne dau forme compatibile cu cele preexistente.

Pentru că arhitectura bună se face cu atenție la detalii, tratăm în amănunt proiectele și le predăm în documentații complete. Apoi ne ajutăm clienții și executanții să implementeze cât mai bine soluțiile propuse.