Extindere casa Inucu

Skills: interventii, rezidential
Client: P. L. P. & R. E. K.

Proiectul a vizat extinderea, consolidarea si refatadizarea unei locuinte individuale izolate din Inucu, comuna Aghiresu, judetul Cluj. Am urmarit modificarea volumetriei si a fatadelor, astfel incat cladirea sa se integreze in specificul local evidentiat prin „studiul de integrare in arhitectura specifica locala”. Toate spatiile locuibile sunt dispuse pe un singur nivel, parter. La subsolul cu acces exterior sunt amenajate spatii de depozitare (beci) si spatii tehnice (centrala termica). In urma extinderii, spatiile locuibile ale casei au fost impartite in doua zone: zona de zi si o o zona de noapte.

In zona de zi sunt dispuse holul de acces deservit de o debara, livingul (camera de zi) avand relatie directa cu bucataria si o camara accesibila direct din bucatarie. Camera de zi si bucataria sunt orientate si se deschid spre curte prin intermediul unei terase partial acoperite.

In zona de noapte au fost organizate trei dormitoare deservite de doua bai, toate spatiile fiind accesibile dintr-un hol unic.