Pensiune turistica

Skills: alimentatie, turism
Client: P.E.R.

Pensiunea agroturistica este situata in Maramures, pe Valea Chioarului, in vatra satului Curtuiusu Mare. Cladirea are un regm de inaltime P+E+M.

Parterul cladirii va fi ocupat de spatiile comune si tehnice: hol cu receptie, un salon, spatiu destinat servirii mesei (sufragerie), bucatarie, grup sanitar, depozite, scara de acces la nivelurile superioare si o centrala termica. La nivelul etajului se amenajeaza patru camere de cazare a cate doua locuri, prevazute cu baie proprie, holul cu scara si o terasa acoperita. La mansarda se va amenaja apartamentul proprietarului pensiunii, un spatiu pentru desfasurarea activitatilor recreative, un grup sanitar si scara de acces.

Spatiile functionale au fost dimensionate si dotate astfel incat pensiunea sa indeplineasca nivelul de clasificare pentru 3 margarete.

Cladirea propusa are un volum simplu, cu acoperis in doua ape cu panta abrupta, specifica zonei Maramuresului. Pe fatada principala, orientata inspre vale, e duspus un volum ce marcheaza si protejeaza intrarea principala, asigurand un spatiu exterior acoperit la nivelul etajului.

functiune: pensiune agroturistica
regim de inaltime: P+1E+M
A.C. = 132,00 mp
A.D. = 366,66 mp
S.U. = 257,66 mp