Cabana Rachitele

Skills: alimentatie, turism
Client: M.L.

Etapa a doua a proiectului de cazare turistica la Rachitele, modifica tema initiala prin schimbarea materialului de constructie a cladirii principale a campingului, din zidarie (cum a fost proiectat initial pentru Studiul de Fezabilitate) in zidarie si busteni necalibrati (cum a fost cerut pentru autorizatia de construire si proiectul tehnic de executie).  Solutia functionala a fost pastrata,

Bungalowul este amplasat in zona centrala a parcelei, are regim de înălţime D+P+M. Clădirea va fi compusă din 8 camere de cazare cu câte două paturi şi grup sanitar propriu, amplasate la parter şi mansardă, asigurând un total de 16 locuri de cazare.

Sunt prevăzute dependinţele necesare funcţionării campingului:

  • la demisol administraţia cu un spaţiu comercial tip chioşc, un spaţiu pentru păstrarea valorilor și bagajelor turiştilor, salon, sufragerie cu grupuri sanitare separate pe sexe şi bucătărie pentru preparare hranei, centrala termică şi vestiarul personalului;
  • la parter şi mansardă câte 4 camerele de cazare, un oficiu cameriste şi un depozit de lenjerie.

Anexa cu regim de înălţime S (subsol), adăposteşte spaţiile utilizate în comun de către turişti (grupuri sanitare, duşuri pe sexe şi spălătorie) și depozite, fiind amplasată la nordul parcelei. Deasupra anexei este amenajată o terasă circulabilă (cu zonă de gătit în aer liber, tip grill).

Pentru a fi eligibil pentru finanțare, s-au luat în calcul toate specificaţiile ghidului solicitantului submăsura 6.4 – Investiţii în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole.

functiune: camping si corp de cazare tip bungalow
regim de inaltime: D+P+M
A.C. = 309,60 mp
A.D. = 786,90 mp
S.U. = 471,32 mp